Sme radi, že máme jeden druhého

Sme radi, že máme jeden druhého

Ako sa tu máme ...

InformácieBlog
9.2.2021
Kaskady
Sme radi, že máme jeden druhého

Milí naši hostia,

veríme, že ste zdraví a spolu s nami sa už neviete dočkať, kedy táto pandémia konečne skončí. Niekoľko lockdownov už máme za sebou, niektorí aj s potvrdením o prekonaní tejto „hnusoby“ 😊 a niektorí už aj po úspešnom očkovaní.

Chceme sa s Vami podeliť o to, ako to zvládame my, u nás na Kaskadach. Aj keď chápete, že náš kuchár Fero, ťažko navarí online, aj tu platí nariadený home office (asi ste si všimli, že žiadne videjká na FB ☹). Vďaka príspevku na udržanie pracovných miest, sme tu stále všetci pre Vás, i keď zopár našich kolegov (1-2) si našli uplatnenie v inom odvetví. Nevadí. Je nás stále dosť 😊 Simona, Dušan, Lenka, Rado, Lucia, Mišo a ďalších 100.

S našim marketingovým tímom vymýšľame nové nápady už na leto, veď nás poznáte, my to bez kreatívnej činnosti nedáme, a teraz máme ten správny priestor, venovať sa tvoreniu, (však čomu/komu inak, keď Vy tu nie ste☹), aby sme Vás potešili  NOVINKAMI. Jednu predsa len prezradíme.

Už v júni pre Vás pripravujeme joga pobyt s FREDYM AYISIM, lebo asi bude treba vrátiť  myseľ a telo späť do normálneho stavu. K tomu bazén, slnko, vitamín D…..tak sa tešíme a veríme, že leto si spolu užijeme. Potvrdili nám termíny chlapci zo Swingin’ Gentlemen, Lazaro, Bystrík Banda, Robo Opatovský a Vaši ďalší obľúbení muzikanti.Samozrejme sa pripravujeme  na prísne dodržiavanie hygienických štandardov a opatrení, vďaka ktorým ste sa aj minulý rok cítili s nami KOMFORTNE, no najmä BEZPEČNE. Aj tento rok plánujeme počas leta poskytovať len obmedzenú ubytovaciu kapacitu. Preto s rezerváciou neváhajte 😊.

Na záver by sme Vám radi pripomenuli, že VALENTÍN je tu už v nedeľu. Vo dvojici sa aj táto pandémia zvláda oveľa ľahšie. No musíte uznať, že je obdivuhodné, ako to páry a rodiny zvládajú v stave home office a online škola. Takže dávame do pozornosti obľúbený celoročný balík YOU & ME a romantiku si tento rok u nás ešte  určite  užijete.  Potešíte nielen Vašu milovanú polovičku ale aj nás.Chceme sa POĎAKOVAŤ, za Vašu podporu, že nerušíte Vaše pobyty, a rezervujete nové. Opakujeme to stále, ale je to tak. Veľmi si Vašu pomoc vážime a určite Vám  to všetko vynahradíme. Ak si nájdete čas, napíšte nám, ako sa máte, ako to zvládate, každý kontakt s Vami nám urobí  veľkú radosť.

Katarína & Braňo Malovci s tímom hotela Kaskady.

15. - 29. 04. 2024 SANITA / HOTEL ZATVORENÝ.